Sierteelt

Inkopers en exporteurs van tuincentra, bouwmarkten en grootwinkelbedrijven die voor hun klanten een sierteelt kwaliteitsproduct voor op het balkon, tuin of terras zoeken, kunnen bij Hollandplant terecht voor de inkoop van Franse geraniums, hortensia’s, potplanten en ​perkgoed.

Speciale wensen

Heb je speciale wensen voor de verpakking, assortiment, kleur samenstelling, labels of wil je een mix aan producten?

Wij maken een opmaat gemaakt offerte voor jouw speciale wensen

Grote Partijen

Wij hebben veel ervaring in huis in het verzorgen van grote afzetpartijen van sierteeltproducten voor tuincentra, bouwmarkten en grootwinkelbedrijven.

Just In Time delivery

De sierplanten staan op het afgesproken tijdstip klaar en worden op elk gewenst moment geleverd of aangevuld.

Maak je keuze:

Onze sierplanten zijn te vinden bij onder meer de Lidl, Aldi, Rewe, Penny, Hofer, Biedronka, Kaufland, Globus en Casino. Ben je op zoek naar een plantenkwekerij die grote partijen sierteeltproducten voor jou kan telen? Dan zit je goed bij Hollandplant. Wij helpen je graag aan mooie en sterke planten.

Franse geraniums

Hortensia's

Perkgoed

Potplanten

Onze partners

Bij het kweken van onze sierteeltproducten is samenwerking in de keten belangrijk. Hollandplant werkt al vele jaren samen met enkele betrouwbare partners.

Hollandplant specialisten

“Welke sierteeltproducten wens jij? Wij helpen je graag bij het telen van jouw sierplanten.”

Ingmar en Peter, Hollandplant

Stel je vraag

Stel je vraag aan één van onze specialisten bij Hollandplant. Maak gebruik van het formulier hieronder om jouw vraag te versturen.