Den Overkant and Hollandplant

Den Overkant

Wim Vertommen en Katrien van Luyten zijn eigenaar van Den Overkant uit Sint-Katelijne-Waver in België. Sinds de start in 1995 kweken ze Elite trostomaten en de laatste 10 jaar zijn ze gespecialiseerd in Coeur de Boeuf tomaten. Ook hebben ze ervaring met aubergineteelt. Het bedrijf is 6 hectare groot. Met hun tuinbouwbedrijf kiezen ze volop voor innovatie en met specialiteiten zoals de Coeur de Boeuf tomaat bereiken ze een internationale markt. Hollandplant mag als sinds de start de jonge planten leveren.

 Tomatenteler Wim Vertommen van Den Overkant

“De mensen van Den Overkant en Hollandplant doen al lang zaken met elkaar. Hollandplant is een betrouwbare handelspartner gebleken in goede en in kwade tijden.”

Wim: “De samenwerking met Hollandplant verloopt heel goed. We zijn klant sinds het begin (1995). Ik ben om drie redenen tevreden over Hollandplant. Allereerst hebben ze een goede prijs-kwaliteitverhouding en als er problemen zijn, worden ze opgelost. Ten tweede hebben ze een lange termijnvisie. Tenslotte zijn ze al die tijd een betrouwbare handelspartner gebleken. Zowel in kwade als in goede tijden. Zo hebben we in 2007 clavibacter gehad. Samen hebben we dit probleem op constructieve manier opgelost. Ook delen we veel mooie herinneringen. Ik ben mee geweest op diverse studiereizen. Die waren steeds weer leerrijk en leuk.”

Meer relaties van Hollandplant