Maak je Tuin Zomer Ready op Plantjesdag bij Hollandplant!

Plantjesdag Hollandplant 2024

De lente is in volle gang en de zomer staat voor de deur! Tijd om je tuin of balkon om te toveren tot een kleurrijk paradijs. En wat is er nou leuker dan dat te doen op Plantjesdag? Noteer 11 mei in je agenda, want op deze speciale dag kun je bij Hollandplant op Warmoeziersweg 50 terecht voor alles wat je nodig hebt om jouw buitenruimte zomer klaar te maken.

Wat is Plantjesdag?

Plantjesdag is dé dag om je tuin of balkon te voorzien van prachtige bloemen en planten. Bij Hollandplant hebben we een uitgebreid assortiment met kleurrijke bloemen en diverse potplanten. Of je nu op zoek bent naar vrolijke eenjarigen of prachtige vaste planten, je vindt het allemaal bij ons. En het beste van alles? Op Plantjesdag bieden we al onze planten aan voor een zeer voordelige prijs!

Hoe werkt het?

Op zaterdag 11 mei ben je van harte welkom bij Hollandplant tussen 9:00 en 12:00 uur. Bij aankomst kun je een kar pakken en je favoriete planten verzamelen. Onze collega’s zullen vervolgens voor je uitrekenen hoeveel planten je hebt gekozen en wat de totale kosten zijn. Je kunt zowel pinnen als contant betalen.

Meer dan alleen planten

Naast een ruim assortiment aan planten, zorgen we ook voor een gezellige sfeer tijdens Plantjesdag. Terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie van onze koffiekar, kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen. Zo wordt het niet alleen een dag van planten shoppen, maar ook een gezellig uitje!

Praktische informatie

Wanneer: Zaterdag 11 mei

Tijd: 9:00 – 12:00 uur

Waar: Hollandplant, Warmoeziersweg 50

Betalingsmogelijkheden: Pinnen en contant

Dus, ben je klaar om je tuin of balkon om te toveren tot een zomers paradijs? Kom dan op zaterdag 11 mei naar Hollandplant en sla je slag! We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en je te helpen bij het kiezen van de perfecte planten voor jouw buitenruimte.

 

Tot ziens op Plantjesdag bij Hollandplant!