Kick-Off groenteseizoen 2023-2024

Kick-Off groenteseizoen 2023-2024

Hollandplant trapt het groenteseizoen 2023-2024 af met een knaller! Op 6 oktober verzamelden we ons met veel enthousiasme in de kantine voor de kick-off van het nieuwe seizoen. Het was een middag vol waardevolle informatie, die ons nog meer motivatie geeft om de komende maanden te knallen.

Een belangrijk onderwerp op de agenda was de verkoop van onze groenteplanten. Ons verkoopteam deelde hun visie op het komende seizoen en bracht ons op de hoogte van de ontwikkelingen. Met een hernieuwde focus en strategie zijn we vastbesloten om nog optimaler groenteplanten aan onze klanten te leveren.

Een verschuiving in de hoeveelheid planten werd ook benoemd. Deze wijziging belooft onze efficiëntie te vergroten en ons in staat te stellen nog beter groenteplanten te telen.

Hygiëne staat hoog in het vaandel bij Hollandplant en we besteedden dan ook uitgebreid aandacht aan dit essentiële aspect. Wim benadrukte het belang van strikte hygiëneprotocollen om de kwaliteit van onze groenteplanten te waarborgen. Iedereen is zich bewust van het feit dat onze klanten schone, gezonde planten verwachten.

We namen de tijd om schattingen te maken van het aantal planten dat we per groentesoort zullen zaaien, en dit zijn er weer een hoop!

Tijdens de bijeenkomst hadden we ook het genoegen om keurmeester Edwin Hofland van NAK Tuinbouw te verwelkomen. Hij deelde waardevolle inzichten over hoe zij Hollandplant ondersteunen en versterken in de groenteproductie.

Hollandplant benadrukt het belang van naleving van hygiëneprotocollen en zet zich in om deze te handhaven. We namen ook de tijd om mogelijke consequenties te bespreken voor het geval de regels niet worden nageleefd.

Het allerbelangrijkste is dat we allemaal alert zijn en ons inzetten voor het leveren van schone, gezonde planten aan onze klanten. Samen kijken we uit naar een productief en succesvol groenteseizoen 2023-2024 en maken we van de oorsprong een voorsprong! En hier hebben we met elkaar aan het eind van de dag nog een lekkere borrel op gedronken 😊.