Hollandplant’s Lente-Selectie: Ontdek de mooiste planten voor binnen en buiten

Hollandplant's Lente-Selectie: Ontdek de mooiste planten voor binnen en buiten

Het is bijna zover! De lente staat voor de deur en dat betekent dat de natuur langzaam ontwaakt uit haar winterse sluimer. Bij ons in de kas beginnen we dit al duidelijk te merken: de bloemen krijgen steeds meer
kleur en de planten laten hun eerste groene blaadjes zien.

Kleurrijke bloemen en planten voor binnen en buiten

Nu de lente eraan komt, is het tijd om je huis en tuin op te fleuren met kleurrijke bloemen. Voor binnen zijn potplanten altijd populaire keuzes. Deze planten staan prachtig in huis en hebben ook nog eens een luchtzuiverende werking.

Voor buiten zijn er tal van opties die goed tegen een windvlaag en af en toe regenbuitje kunnen. Denk bijvoorbeeld aan perkgoed. Hieronder vallen de mooiste zomerse bloemen. Deze staan prachtig in de tuin of op een balkon. Het perkgoed heeft prachtige kleuren en kan ook nog eens tegen het wisselvallige lenteweer.

Daarnaast heb je ook nog planten die zowel binnen als buiten prachtig staan. Denk aan de Franse geraniums en de hortensia’s. Geef deze genoeg water en ze leven prachtig op. Beide kunnen ook, als er geen kans meer is op vorst, buiten in de tuin of op het balkon zorgen voor prachtige kleuren.

Goed groeiende planten: Op weg naar onze klanten

In de lente zijn onze planten in topvorm! Ze groeien als kool en staan te popelen om naar hun nieuwe eigenaren te gaan. De planten van Hollandplant gaan eerst naar de distributiecentra en daarna door naar de winkels.

De hype rondom Geraniums en Franse Geraniums

Tot slot de geraniums en de Franse geraniums. Elk jaar weer zijn deze planten een ware hype en dat is niet voor niets! De geraniums staan bekend om hun lange bloeiperiode en hun vrolijke kleuren. Ze zijn gemakkelijk in onderhoud en kunnen zowel in de tuin als op het balkon worden geplaatst. De Franse geraniums zijn een speciale variant met prachtige dubbele kleurrijke bloemen. Ze zijn een echte eyecatcher en mogen in geen enkele lentetuin ontbreken!

Kortom, de lente brengt kleur, groei en nieuw leven. Het is een periode om van te genieten en om je tuin en huis op te fleuren met prachtige bloemen en planten. Ben jij binnenkort ook van plan om jouw tuin
zomerklaar te maken en wil je hierbij de mooiste planten en bloemen hebben van perfecte kwaliteit? Dat komt goed uit! Ieder jaar heeft Hollandplant Plantjesdag waarbij jij de mogelijkheid krijgt om verschillende planten voor een mooie prijs aan te schaffen. Houd onze LinkedIn pagina en de website in de gaten voor de officiële datum. Wie weet tot dan!