Paprikaplanten

Jonge paprikaplanten opkweken is een specialiteit van het Hollandplant teeltteam. Onze paprikaplanten hebben een sterk ontwikkeld wortelgestel, dat wordt gestimuleerd door een actieve wijze van opkweek en gecontroleerde watergiften. De planten zijn relatief kort geschakeld. Jouw inbreng, onze vakkennis en onze moderne teeltfaciliteiten zorgen ervoor dat jij paprikaplanten van topkwaliteit krijgt.

Jij mag het zeggen...​
We werken conform jouw wensen!

Welk ras kies je?
Welke plantopbouw?
Welk type opkweekblok?

Onze kennis en kunde, in combinatie met jouw inspraak, maken deze paprikaplanten snel gereed voor productie.

Werken in de paprika's

Hygiëneregels voor paprikaplanten

Tijdens de opkweek hanteren we een strik hygiëneprotocol. Teelt, personeel, fust en vrachtwagens voldoen allemaal aan onze strenge norm. Zo minimaliseren we inzet van gewasbeschermingsmiddelen.

Paprikaplanten met een voorsprong

In eigen teeltcompartimenten kunnen we op rasniveau jouw jonge paprikaplanten ‘op maat’ aansturen. Met eigen belichtingsuren, temperatuurregime en watergiftstrategie. Elke paprikaplant krijgt van ons de optimale start. Dat levert jou een voorsprong op bij de verdere groei en bij de oogst.

Paprikaplant Hollandplant

Services

Paprikaras

Welk ras paprika’s je ook kiest. Ons deskundige teeltteam kweekt jouw uitgangsgewas op naar jouw ideale plantopbouw. Met een uniforme groeiwijze. Dat garanderen wij.

Teeltstrategie

In teeltcompartimenten sturen we op rasniveau jouw jonge paprikaplanten op (kli)maat aan. Met eigen belichtingsuren, temperatuurregime met hijsverwarming en watergiften.

Moderne, hygiënische teelt​

Moderne teeltomstandigheden en een strak hygiëneprotocol zorgen voor gezonde omstandigheden van de start van jouw paprika teelt.

Potmaat en pottype​

Er is veel keus in typen opkweekblokken. Zowel in maat als soort. Wij adviseren jou graag welk type pot het beste past bij jouw gewenste paprikaplanten.

 

Impressie paprikaplanten bij Hollandplant

Hollandplant specialisten

“Wij helpen je graag bij het maken van jouw ideale jonge groenteplanten, die een voorsprong opleveren voor jouw teelt.”

Verkopers groenteplanten Hollandplant

Stel je vraag

Stel je vraag aan één van onze specialisten bij Hollandplant. Maak gebruik van het formulier hieronder.