Groenteplanten paprika

Opkweekpartner voor jonge paprikaplanten

Paprikaplanten opkweek

Jonge paprikaplanten opkweken is een specialiteit van het Hollandplant teeltteam. Onze paprikaplanten hebben een sterk ontwikkeld wortelgestel, dat wordt gestimuleerd door een actieve wijze van opkweek en gecontroleerde watergiften. De planten zijn relatief kort geschakeld. Jouw inbreng, onze vakkennis en onze moderne teeltfaciliteiten zorgen ervoor dat jij paprikaplanten van topkwaliteit krijgt.

Jij mag het zeggen...

Wij werken conform jouw wensen

  • Welk ras kies je?
  • Welke plantopbouw?
  • Welk type opkweekblok?

 

Onze kennis en kunde, in combinatie met jouw inspraak,
maken deze paprikaplanten snel gereed voor productie.

Hygiëneregels voor paprikaplanten

Tijdens de opkweek hanteren we een strik hygiëneprotocol. Teelt, personeel, fust en vrachtwagens voldoen allemaal aan onze strenge norm. Zo minimaliseren we inzet van gewasbeschermingsmiddellen.
Paprikaplanten met een voorsprong

In eigen teeltcompartimenten kunnen we op rasniveau jouw jonge paprikaplanten ‘op maat’ aansturen. Met eigen belichtingsuren, temperatuurregime en watergiftstrategie. Elke paprikaplant krijgt van ons de optimale start. Dat levert jou een voorsprong op bij de verdere groei en bij de oogst.

Services

Paprikaras

Welk ras paprika je ook kiest. Ons deskundige teeltteam kweekt jouw uitgangsgewas op naar jouw ideale plantopbouw. Met een uniforme groeiwijze. Dat garanderen wij.

Teelstrategie

In teeltcompartimenten sturen we op rasniveau jouw jonge paprikaplanten op (kli)maat aan. Met eigen belichtingsuren, temperatuurregime en watergiften.

Moderne, hygiënische teelt

Moderne teeltomstandigheden en een strak hygiëneprotocol zorgen voor gezonde omstandigheden van de start van jouw paprika teelt.

Potmaat en pottype

Er is veel keus in typen opkweekblokken. Zowel in maat als soort. Wij adviseren jou graag welk type pot het beste past bij jouw gewenste paprikaplanten.

Impressie paprikaplanten bij Hollandplant

Hollandplant specialisten

“Wij helpen je graag bij het maken van jouw ideale jonge groenteplanten, die een voorsprong opleveren voor jouw teelt.”

Verkopers Hollandplant

Stel je vraag

Stel je vraag aan één van onze specialisten bij Hollandplant. Maak gebruik van het formulier hieronder om jouw vraag te versturen.