Blog Lynn Vermeiren – Mijn stage bij Hollandplant

Als student van de richting Tuinbouw en Akkerbouw aan de HAS Hogeschool heb ik mijn binnenlandse stage van het derde jaar gedaan bij Hollandplant. Deze stage was voor een periode van tien weken en vond plaats in het voorjaar van 2019. Tijdens deze stage heb ik onderzoek verricht naar de effecten van LED, Hybride en SON-T belichting op de ontwikkeling van glasgroenten in de opkweekfase. Ik heb veel kennis kunnen opdoen met de toegepaste belichtingstrategieën.

Tijdens de stage ben ik enorm goed begeleid door het bedrijf en heb ik al de processen van het opkweken van glasgroenten mee kunnen opvolgen. Ik heb ervaring mogen opdoen in alle fases van de opkweek, zoals het zaaien, het enten, het verspenen, het toppen, etc… . Ik ben Hollandplant dankbaar voor deze boeiende periode en ook dat ik mijn stage opdracht in een leuke werkomgeving heb kunnen uitvoeren. 

Lynn Vermeiren